ACTIVEMEDIA ПІДТРИМУЄ ПРОВЕДЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЖІНОК В РЕГІОНІ СХІДНОГО ПАРТНЕРСТВА

2-а Міжнародна лабораторія підприємництва жінок в регіоні Східного партнерства відбудеться у Києві в Chamber Plaza 21-23 березня 2017 г. 1-а Лабораторія підприємництва жінок була успішно проведена в 2014 в Римі, Італія

Лабораторія буде організована Європейською комісією та Європейським фондом освіти (ЄФО), в тісній співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Торгово-промисловою палатою України, Європейською бізнес-асоціацією та асоціацією ЄВРОПАЛАТА в рамках Платформи-II Східного партнерства. Її мета – зміцнення існуючої взаємодії в регіоні та використання «вікна можливостей», яке з’явилося в результаті нещодавньо проведеної оцінки на основі політики АМБ (Європейського акту про малий бізнес), а також в контексті рекомендацій цієї оцінки.

«Лабораторія» прагне надати додатковий імпульс для системної і послідовної підтримки політики в галузі підприємництва жінок в рамках кожної країни і на рівні регіону Східного партнерства в цілому, а також створити платформу, в деякому сенсі «точку відліку» в процесі підготовки до наступного етапу оцінки політики АМБ (2018).

Проведення «Лабораторії» направлено на підтримку існуючих планів урядів країн регіону та їх партнерів в області політики, щодо сприяння розвитку підприємництва жінок, а також визначенню загальних стратегічних пріоритетів, які послужили б основою для обміну цікавими ідеями і для міждержавних контактів з метою навчання на досвіді сусідніх країн. В рамках «2-а Міжнародна лабораторія підприємництва жінок в регіоні Східного партнерства» буде створено відкритий простір для інновацій і креативного співробітництва в сфері політики, неформальної мережевої взаємодії, обміну успішними практиками, експертних дискусій і ми розраховуємо, що вона допоможе отримати конкретні, практичні результати.

Детальна інформація про подію – на спеціально створеному веб-сайті: http://weinspirelab.org/ru/agendaru/

Компанія Activemedia традиційно підтримала проведення заходу, створивши унікальний інтернет-ресурс, який дозволить учасникам не тільки отримати детальну інформацію про Лабораторії, а й спільно працювати над документами, спілкуватися один з одним і партнерами заходу до, під час і після його проведення, обмінюватися інформацією, проводити онлайн-дискусії. Що важливо, веб сайт Лабораторії дозволить підтримувати контакти і продовжити спільну роботу і після завершення заходу.

Крім цього, в рамках Лабораторії підприємницької діяльності жінок, компанія Activemedia представить інтернет-платформу підтримки жіночого підприємництва, яку компанія розвиває в Україні спільно з Європейським фондом освіти в рамках свого інформаційного проекту ВЛАСНА СПРАВА.

Індекс економічної політики в сфері МСП (pdf)

Країни Східного партнерства 2016

Оцінка застосування Європейського акту про малий бізнес